scalpik afbijt vloeibaar

Afbijtmiddelen

Afbijtmiddelen

Afbijt is er in vele soorten en maten maar vrijwel allemaal hebben ze een aantal nadelen gemeen.

  • Vrijwel alle middelen moeten lang inwerken.
  • Vrijwel alle middelen moeten grondig worden geneutraliseerd om te voorkomen dat ze ook de nieuwe afwerklagen direct weer aantasten.
  • Bij veel soorten afbijt lopen we de kans op het los laten van houtverbindingen waardoor meubelen hun stevigheid kunnen verliezen.
  • Vrijwel alle soorten afbijt trekken de ondergrond sterk open waardoor veel werk nodig is voor het weer gereed maken van de ondergrond voor de nieuwe afwerking.
  • Niet alle afbijt is echt handig te verwerken.

 

Om deze redenen hebben wij dan ook uit alle op de markt zijnde afbijt onze "Afbijt zonder spoelen"geselecteerd. Afbijt zonder spoelen is namelijk een van de weinige afbijt-producten die zeer snel, efficient, makkelijk en zónder schade aan te brengen aan de ondergrond zijn werk doet .

Uniek ten opzichte van andere afbijt is dat deze afbijt zonder spoelen niet nagespoeld hoeft te worden waarmee het dan ook het ideale middel is om verf, lak, politoer en dergelijke veilig te verwijderen.

Er zijn twee varianten. Een gel-achtig goedje dat vooral geschikt is voor vertikale oppervlakken en een vloeibare variant die vooral bedoeld is voor horizontale oppervlakken. De vloeibare variant kan eenvoudig met een afbijt-bestendige verstuiver (een soort plantenspuit) worden aangebracht.

Moet u bij andere afbijtmiddelen het werkstuk flink insmeren om vervolgens een half uur of soms zelfs meerdere uren te wachten; afbijt zonder spoelen doet al in een paar minuten zijn werk! Dus:

  1. Aanbrengen.
  2. Ongeveer 10 minuten in laten trekken.
  3. Schoonmaken.
  4. Klaar!

Net als bij andere soorten afbijt kan bij dikke of weerbarstige lagen de behandeling herhaald moeten worden. Dit middel is speciaal door ons geselecteerd uit alle op de markt zijnde afbijtmiddelen voor het afbijten van (antieke) meubelen maar dit middel is uiteraard ook prima geschikt voor het afbijten van andere voorwerpen van hout en metaal.

Meer weten? klik dan hier voor de uitgebreidere beschrijving .

 Zoekwoorden: afbijtmiddelen afbijtmiddelen afbijtmiddelen afbijtmiddelen afbijtmiddelen afbijtmiddelen

!

Vloeibare afbijt van Scalp

Vloeibaar traditioneel afbijtmiddel van Scalp

Yesss! Weer leverbaar!

 Deze verfafbijt is misschien wel wat duurder, maar is dan ook absoluut de top in het verwijderen van verf, lak, politoer, lijm, was etc op metaal en hout. Dit product bevat geen Dichloormethaan en geen fosfaten. Prima voor de restauratie van meubelen, kozijnen, luiken, lambizeringen. Dit product is zo dun als water en derhalve uitstekend te verspuiten.

Waarschuwing: Absoluut buiten bereik van kinderen houden.

Download hier een PDF voor meer informatie

Afbijt zonder spoelen van Scalp, 6 x 750ml

Dezelfde afbijt maar dan voordeliger voor wie iets meer nodig heeft. Bespaar 20 euro op de normale prijs door wat meer in te slaan....

Weer leverbaar!

 

Klik hier voor de uitgebreide beschrijving van dit product

 

Afbijtbestendige verstuiver

Nu extra voordelig door grote inkoop
Afbijtbestendige verstuiver  Aanbieding!

Onze afbijt zonder spoelen werkt zo efficiënt dat daardoor ook de meeste verstuivers (plantenspuiten en dergelijke) worden opgelost. We hebben daarom deze eenvoudige verstuivers in het programma opgenomen voor wie een enkele keer met afbijt werkt. Ook deze verstuivers hebben helaas niet het eeuwige leven maar houden het wel langer vol dan de doorsnee verstuiver.

Afbijt gel Scalpex NW

Gel afbijt middel van Scalp
Dit is dezelfde afbijt als de vloeibare, maar dan in gelvorm. Werkt net zo goed als u gewend was van de vloeibare, maar deze is geschikt voor rechtopstaande vlakken waar de vloeibare  afbijt niet bruikbaar is.

Afbijt zonder spoelen van Scalp gel, 6 x 750 ml

De onvolprezen afbijt in gelvorm voor de grote klus

Afbijtmiddelen kopen Afbijtmiddelen bestellen