Waterbeits

Waterbeits om hout te kleuren

Waterbeits wordt geleverd in poedervorm. Dit waterbeits-poeder lost u op in water tot u de gewenste kleur krijgt. waterbeits waterbeits waterbeits waterbeits waterbeits waterbeits waterbeits waterbeits waterbeits waterbeits waterbeitsWaterbeits om hout te beitsen wordt geleverd als poeder en is verkrijgbaar in verschillende kleuren 

Waterbeits is zoals de naam al zegt oplosbaar in water. U verwerkt waterbeits als volgt:

 

Tips:

 

!

Alcoholbeits, potje

De beits is, afhankelijk van de gekozen uitvoering, oplosbaar in water óf alcohol. Kies derhalve waterbeits of alcoholbeits afhankelijk van uw toepassing. Met 1 potje kan, afhankelijk van de gewenste kleurintensiteit 1 tot 5 liter water- of alcoholbeits worden gemaakt.

Klik hier voor de uitgebreide beschrijving van onze beitsen

Nog slechts 1 kleur leverbaar!

Waterbeits in felle kleuren

Kleurconcentraat in felle kleurtjes 7 x 60 ml
Dit zijn kleurconcentraten waterbeits in de kleuren:
 • Cedar
 • Rood
 • Licht groen
 • Donker groen
 • Geel
 • Blauw
 • Oranje

Deze prachtige felle concentraten waterbeits kunnen gemakkelijk tot 1:10 worden verdund zonder aan kleurintensiteit in te boeten. Je kunt ze ook verder verdunnen met water maar dan worden de kleuren meer pastel. Deze kleuren zijn geweldig voor bijvoorbeeld een gitaartop maar ook aan speelgoedmakers kunnen zij goede diensten bewijzen.

Beits: Waterbeits, zakje

Deze beits is oplosbaar in water. Met 1 zakje maakt u, afhankelijk van de gewenste kleurintensiteit 1 tot 5 liter professionele waterbeits

Waterbeits kant en klaar 1 liter

Voor wie niet wil prutsen met kleurstof of zakjes hebben we prachtige kant en klare waterbeits

Sommigen geven er de voorkeur aan om niet zelf te lopen prutsen met zakjes beits of flesjes kleurstof. Speciaal voor hen hebben we een uitstekende eigen mer waterbeits die prima voldoet. Kies wel even een kleurtje.

Meer over waterbeitsen kunt u hier lezen

 

Borma houtkleurstof

Zelf beits maken met een concentraat dat overal in oplost
Met dit concentraat maakt u in een handomdraai 1,5 liter waterbeits, alcoholbeits, aangekleurde lak of aangekleurde politoer. Het lost overal in op en is daarom een uitkomst voor hen die soms alcoholbeits nodig hebben en soms waterbeits. 1:6 verdunnen is prima, maar wil je de beits donkerder hebben, dan kan het ook minder verdund worden.

Wasbeits

Wasbeits, de variant op waterbeits maar dan met was

Fijne wasbeits in diverse kleuren.

Lees er hier meer over

waterbeits