Stopwas staven, hard / Harde stopwas

set 20 stuks
  • Beschrijving

Voor herstel van kleine beschadigingen en foutjes

Niet leverbaar!

Kleine foutjes kunnen worden weggewerkt met stop was dat zonder problemen op de politoerafwerking kan worden aangebracht. Uiteraard zal de reparatie dan niet meer onzichtbaar zijn omdat de was een andere glansgraad heeft dan de politoer. Stopwas is daarnaast natuurlijk ook prima te gebruiken voor het wegwerken van foutjes bij meubelen die een afwerking van was, celluloselak of moderne lak hebben gekregen. Harde was is niet overlakbaar, zodat u de kleur moet kiezen van het afgewerkte werkstuk!

533 buche natur
507 birke
510 kirschbaum hell
541 kirschbaum rötlich
506 rüster hell
509 rüster
557 birnbaum rötlich
555 birnbaum braun
564 nußbaum hell
566 nußbaum mittel
562 nußbaum
586 nußbaum dunkel
560 mahagoni braun
581 mahagoni rötlich
511 buche mittel
572 kirschbaum
543 schweizer birnbaum
567 afrikanisch birnbaum
592 nußbaum natur
585 nußbaum rötlich

Wijzigingen voorbehouden. Zeer ideaal voor het stoppen van kwasten en andere gaatjes. Een smeltijzer wordt aanbevolen. Deze was is niet overlakbaar maar is wel lichtecht. Een must voor iedere meubelmaker/interieurbouwer.

Getoonde kleuren kunnen afwijken van kleuren op de foto's.

Deze harde stopwas kan eenvoudig worden verwerkt met een speciale smelter die exact de juiste temperatuur verzorgt. Klik hier voor meer details over deze smelters waarmee eenvoudig harde was en schellakstaven kunnen worden verwerkt. U kunt met de smelters de wasstaven direct verwerken maar u kunt de smelter ook gebruiken om verschillende kleuren te mengen en zo eerst de juiste kleur te maken.