Narex steekbeitels en ander gereedschap

dscn5414

Narex steekbeitels

Hoewel het geen directe link heeft met politoeren, maar zeker wel indirect willen we u er graag op attenderen dat we ook steekbeitels, gutsen, schietbeitels, dissels, houtraspen, butchisels, firmerchisels en paringchisels verkopen van het merk Narex.

Steekbeitels die bij de bouwmarkt vandaan komen zijn volgens sommigen niet goed van kwaliteit en worden snel bot. We hebben het dan vaak over merken als bahco en stanley.

 

Steekbeitels als bijvoorbeeld Lie Nielsen, Pfeil of Kirschen zijn volgens sommigen prima steekbeitels, maar wel erg duur. 

 

Narex steekbeitels echter, hebben een prima kwaliteit en zijn toch niet extreem duur. Ze zijn eigenlijk heel gunstig geprijsd en zijn prachtig afgewerkt.

 

In 2012 zijn wij bij meubeluniek begonnen met de import van narex gereedschap toen niemand nog van het merk had gehoord. Nu zijn er meer aanbieders, die zelfs niet schuwen om teksten van onze website te stelen. Toch denken wij dat we nog steeds de beste aanbieder zijn van narex gereedschap om het simpele gegeven dat wij uit de praktijk komen en dus weten waar we het over hebben.

 

Wij hebben destijds besloten om al het narex gereedschap op een aparte site te zetten. Sommigen vinden het onhandig dat ze nu via twee websites moeten bestellen en dat begrijpen wij heel goed. Punt is alleen dat de vindbaarheid in de zoekmachines een stuk beter is met een aparte site en dus laten we het zo. Mocht u van twee sites  willen bestellen, dan kan dat zonder dubbele transportkosten. Op één van de bestelformulieren kiest u dan eenvoudig 'ophalen in de winkel'. Daarnaast kunt u dan zetten dat de bestellingen moeten worden gecombineerd. Lijkt wat omslachtig, maar wijst zich vanzelf.

Oh ja.....Hier kunt u doorklikken naar www.narextools.nl NIET DE ENIGE, MAAR WEL DE BESTE!