Wat vindt u?

Help ons met uw mening zodat we deze website en onze dienstverlening nog verder kunnen verbeteren.

Omdat we u graag zo goed en duidelijk mogelijk van dienst willen zijn horen we ook graag hoe u tegen bepaalde zaken aan kijkt zodat we onze werkwijze daarop aan kunnen passen. Zodra we een redelijk aantal reacties hebben ontvangen op de hier genoemde vragen gaan we daar uiteraard mee aan de slag.

 

U helpt ons enorm door de volgende korte vragen eerlijk en 1 keer te beantwoorden:

 

Verzendkosten?

Wij kiezen ervoor om het gemiddelde van de daadwerkelijk door ons te maken kosten in rekening te brengen voor verzendkosten. Het versturen van een pakket tot 15 kg binnen Nederland kost € 8,85 wat onder andere veroorzaakt wordt doordat veel van onze producten als gevaarlijke stoffen verzonden dienen te worden. Wij zijn helaas te klein om een computersysteem te laten maken dat product specifieke verzendkosten toe kan rekenen zodat we zoals gezegd het gemiddelde van alle kosten doorberekenen. Door die werkwijze wordt over een heel jaar gezien circa 90% van de kosten die wij moeten maken gecompenseerd door de verzendkosten die wij aan onze klanten in rekening brengen.  Heel soms horen we dat mensen onze kosten te hoog vinden omdat veel andere bedrijven (in andere takken van sport) zogenaamd "gratis" verzenden. Veel mensen hebben blijkbaar niet door dat bij "die anderen" de verzendkosten verstopt zitten in de productprijzen zodat we daarover graag uw mening horen.

Klik op een van beide opties om ons uw mening te laten weten. Er wordt na het klikken een mail gemaakt. Als u iets toe wilt lichten kunt u dat in die mail aangeven; wilt u alleen uw mening laten weten klik dan direct op "Verzenden"

  1. Ik geef er de voorkeur aan om de verzendkosten te betalen zoals jullie die nu in rekening brengen zodat de productprijzen zo laag mogelijk zijn en ik weet waarvoor ik betaal.
  2. Ik geef de voorkeur aan gratis verzending en vindt het niet erg dat de productprijzen dan wat hoger worden.
  3. Uiteraard kunnen we ook de flauwe optie 3 verzinnen: "Biedt gratis verzending aan en verlaag je prijs nog verder" maar eenieder die even nadenkt weet ook dat ons inmiddels unieke assortiment dan binnenkort helemaal nergens meer te vinden zou zijn dus deze optie is niet erg realistisch (tenzij u van de concurrentie bent natuurlijk).

 

 

Andere tips, trucs of opmerkingen?

Laat ons weten als u denkt dat we u op enigerlei wijze beter van dienst zouden kunnen zijn. We horen het graag dus stuur direct een mail als u ons verder wil helpen!